Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Merijn Schooleman nieuwe secretaris ZLTO Raad Zeeland

Merijn Schooleman is de nieuwe secretaris van de ZLTO Raad Zeeland. Hij neemt het stokje over van Ko de Regt.  Ko de Regt blijft het Deltaplan en Masterplan zoetwater voor zijn rekening nemen.

Schooleman is een bekend gezicht in de Zeeuwse land- en tuinbouw en kent de uitdagingen en oplossingen op zijn duimpje. Merijn Schooleman: “De Zeeuwse land- en tuinbouw heeft een sleutelrol in de samenleving. Het kent een unieke uitgangspositie vanuit het vakmanschap, ondernemerschap en bedrijvigheid in deze regio. Boeren en tuinders hebben oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Daar werken we stevig aan met leden, zowel individueel als collectief. Voor de grootste impact op het boerenerf werken we samen met agribusiness, overheden en maatschappelijke partners.”

De jongste secretaris van de ZLTO Raad Zeeland is een relatief nieuw gezicht op het ZLTO-nest in Zeeland. Hij heeft een breed expertise en netwerk in Zeeland. Door zijn loopbaan heen raakte Merijn Schooleman steeds meer doordrongen van de importantie van de Zeeuwse land- en tuinbouw. "Toonaangevende voedselproductie in een van de meest vruchtbare delta’s ter wereld waarmee een groot aantal monden gevoed wordt, is geen vanzelfsprekendheid. Daar mogen alle Zeeuwen trots op zijn. Mijn ambitie is dan ook om die sectorimportantie meer en meer op de voorgrond te zetten in Zeeland."

Bron: ZLTO

Publicatiedatum: