Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ralph Reinders (Dutch Credit Brokers) over nieuw ontwikkelde polismanager:

"Met één platform debiteurenbeheer, kredietverzekering en klantlimieten managen"

"Wist je dat 80% van de bedrijven die een kredietverzekering hebben afgesloten bij een verzekeraar moeite hebben met het naleven van de polis? Dit levert veel onnodige schades op. Bijvoorbeeld 30% van de schadeclaims wordt door de verzekeraar afgewezen, omdat de schade te laat is aangemeld vanwege gebrek aan inzicht", vertelt Ralph Reinders. Om deze onnodige schadegevallen te tackelen zoekt Dutch Credit Brokers naar oplossingen om nog effectiever met uw polis om te gaan.

Dutch Credit Brokers heeft in nauwe samenwerking met verzekeraars en Credit Device een oplossing ontwikkeld die ervoor zorgt dat de polis exact wordt nageleefd en gemanaged. "Uit ervaring is gebleken dat de bedrijven die werken met onze oplossing, de Polismanager, processen dusdanig optimaliseren dat klanten 50% tijd kunnen besparen op alle afhandelingen binnen de polis."

"De door ons ontwikkelde Polismanager geeft altijd inzicht in de juiste status van de limieten bij de verzekeraar of op basis van zelfbeoordeling. Verder zorgt de Polismanager ervoor dat klanten altijd up to date zijn over alle wijzigingen, incassoclaims en achterstalligheid in uw portefeuille. Het werken met de Polismanager zorgt ervoor dat ze geen onnodige kosten maken, minder schades hebben en dus afschrijvingen en veel tijd kunnen besparen."

CreditDevice is de enige leverancier die in-house ontwikkelde creditmanagement- en polisbeheer software combineert met haar eigen kredietinformatiedatabase. Op deze manier kunnen gebruikers vanaf 1 platform uw debiteurenbeheer, kredietverzekering en klantlimieten managen. Hierdoor optimaliseert men haar  debiteurenbeheer en tevens creĆ«ert men een efficiĆ«ntere manier van werken.

Voor meer informatie:
Ralph Reinders
Dutch Credit Brokers
+31 (0)6 27 18 96 90
[email protected]
creditdevice.com 

Publicatiedatum: