"Opschakelen door een down-size"

Eric van Bergem verkoopt twee BV's en gaat door onder EvB International

Tholen - Eric van Bergem uit Rotterdam heeft onlangs twee ondernemingen, namelijk EvB Handelsonderneming en EvB Logistiek, verkocht. Van een vertrek uit de AGF-handel is volgens Eric echter allerminst sprake. "Ik ben blij dat ik de twee BV’s goed heb kunnen verkopen, ik heb verder geen enkele bemoeienis meer met deze bedrijven en wens de nieuwe eigenaar ervan veel succes en het allerbeste voor de toekomst."

"De handel is in de loop der jaren flink veranderd, alleen de afgelopen twee jaar is het wel in een sneltreintempo gegaan", blikt Eric, terug. En hij kan het weten, want hij zit al vanaf zijn zestiende in het vak en heeft de handel al verschillende keren zien verschuiven en veranderen. "Het leert een mens ook schakelen. Soms snel opschakelen en soms een down-size tussendoor. Nu, anno 2022 is het tijd voor de laatste fase en ga ik door met de handel onder de naam EvB International."

"Zo gaat de handel, van bijvoorbeeld Hollandse uien naar Spanje gestaag door. Ook exporteer ik knolselderij en winterpeen naar de Griekse markt. Daarnaast voorzie ik de Caribbean zeer regelmatig van de nodige vitamines. Dit zijn stuk voor stuk betrouwbare klanten waar ik in de afgelopen jaren een sterke band mee heb opgebouwd. Met deze klanten kan ik lezen en schrijven", vertelt Eric. "Met mijn grote netwerk en klantenkring, een constante kwaliteit handel en mijn niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit worden eventuele problemen altijd naar ieders tevredenheid opgelost. Ik zie de toekomst dan ook zonnig tegemoet."

Voor meer informatie:
Eric van Bergem 
EvB International 
Tel: +31655171079
Tel: +34629366105
eric@evbinternational.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven