Open Dagen in Castilla-La Mancha

Bejo presenteert Spaanse uieninnovaties

Eerst in Barrax (Albacete) bij Ferroice en twee dagen later in Manzanares (Ciudad Real) bij Mercomancha. Bejo koos deze twee typische Spaanse uienlocaties en bedrijven uit om de nieuwe catalogus te presenteren aan de sector.

De Open Dagen van het zaadhuis vonden vorige week plaats. Met een nieuwe catalogus voor 2022, 2023 en 2024 stond het hele technische en commerciële team van Bejo klaar om alle vragen te beantwoorden van de geïnteresseerde professionals.

In weidse ruimtes omwille van corona konden de bezoekers kennismaken met de innovaties van Bejo, zoals bijvoorbeeld Davidor, het eerste sjalottenras dat echt geschikt is voor dagneutrale teeltgebieden. Maar ook gevestigde waarden bij de plantuien zoals Virgin en Bridger en heel bekende rassen zoals Citation en Orlenda. Nieuw waren ook Stingray of BGS 363, een lange dag hybride ui, speciaal voor de markt voor uien met enkele kernen.

Beide evenementen trokken veel bezoekers en fungeerden ook als een ontmoetingsplaats om de sector te verenigen in het licht van de toekomstige uitdagingen.

Voor meer informatie:
Bejo
Calle del Hervidero, 15
28750 San Agustín del Guadalix
Madrid (Spanje)
Tel: +34 916 587 072
info@bejo.es
www.bejo.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.