OTTO Work Force neemt Axell Employment over

OTTO Work Force neemt Axell Employment over. Dat werd vrijdag bekend. Met de overname van Axell Employment versterkt OTTO Work Force haar strategische positie op de markt van de internationale arbeidsbemiddeling in Nederland.

Axell Employment is gespecialiseerd in logistieke en technische functies. Met de komst van Axell wil OTTO Work Force de groei in deze marktsegmenten de komende jaren nog verder opstuwen. Frank van Gool, CEO OTTO Work Force: "Een groei die het nog beter mogelijk maakt de hardwerkende internationale medewerkers een fatsoenlijk leven in Nederland te bieden en de Nederlandse bedrijven nog beter te helpen in de strijd tegen de personeelstekorten."

Eén miljard euro omzet
Axell Employment is gevestigd in Tilburg en heeft 8 kantoren in Oost-Europa. Het bedrijf heeft 1.500 internationale medewerkers met functies in de techniek, productie en logistiek. Axell investeerde al in de werving en selectie van Oost-Europese medewerkers.

Henriëtte Timmermans, eigenaar van de Axell Group: “Door de verkoop van onze employment- divisie kunnen wij ons nu weer volledig focussen op de primaire activiteiten van de Axell Group. Wij zijn ervan overtuigd dat onze mensen in goede handen zijn bij OTTO en we hebben veel vertrouwen in de bijdrage die zij kunnen leveren aan de verdere groei van het bedrijf”.

Van Gool: “Ons bedrijf groeide in 2021 met ruim 30% tot een omzet van 660 miljoen euro en heeft de ambitie om in 2023 door de omzetgrens van een miljard heen te gaan. De overname van Axell Employment is een geweldige impuls voor onze verdere groei. Wij kijken uit naar de samenwerking met de mensen van Axell om samen onze klanten op de best mogelijke manier van dienst te zijn. Ons bedrijf is tot bloei gekomen door vast te houden aan onze familiewaarden en we zien een natuurlijke fit met de manier van werken van Axell Employment

OTTO Work Force werd in 2000 opgericht en heeft ruim 25.000 internationale medewerkers werken in voornamelijk Nederland, Duitsland en Polen. Het hoofdkantoor van OTTO Work Force is gevestigd in Venray en daarnaast heeft het bedrijf in heel Europa meer dan 50 kantoren.

Bron: OTTO Work Force


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven