Miljoenen methamfetaminepillen gevonden in uienlading

Bij een controlepost in het district Tha Sae -provincie Chumphon- is een vrachtwagenchauffeur gearresteerd nadat miljoenen methamfetaminepillen waren aangetroffen die tussen zijn lading uien waren verstopt. De chauffeur werd in hechtenis genomen en de 5 miljoen speedpillen onder de zakken uien achterin zijn truck in beslag genomen, zei het hoofd van het Narcotica Suppressie Bureau deze week.

De vrachtwagen werd aangehouden en doorzocht nadat de narcoticabrigade informatie had ontvangen dat smokkelaars een vrachtwagen van dit type gebruiken om drugs van het Noorden naar het Zuiden te vervoeren. Een röntgenscan onthulde pakketten onder de zakken uien. Op de drugs zaten stempels van 999 en Y1.

Tijdens het verhoor zou de chauffeur hebben bekend dat hij had geprobeerd de drugs uit tambon Mae Na in Chiang Dao van de provincie Chiang Mai te smokkelen om ze in de zuidelijke provincie Surat Thani af te leveren. De verdachte werd overgedragen aan de lokale politie voor gerechtelijke stappen. Het onderzoek loopt nog.

Bron: bangkokpost.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven