SB Soli Plant:

"Wij kunnen met onze producten een passend antwoord geven op vragen die in diverse teelten spelen"

SB Soli Plant is een nieuwe speler, gespecialiseerd in het importeren, verdelen en adviseren van diverse producten in de land en tuinbouw met een groen karakter. Met een breed assortiment aan bodemverbeteraars, micro-organismen, bladmeststoffen, mest verbeteraars en biostimulanten kan het bedrijf zich een ware specialist noemen. Hiervoor werkt het bedrijf samen met diverse Europese en internationale producenten.

Als onafhankelijk importeur is SB Soli Plant altijd op zoek naar producten waar telers voordeel uit kunnen halen. Het voordeel van onafhankelijkheid t.o.v. product gebonden producenten is meer vrijheid en flexibiliteit in het samenstellen van een assortiment. Het einddoel is om altijd het beste product te kunnen bieden.

Het bedrijf is actief in diverse sectoren zoals akkerbouw, land en tuinbouw, glastuinbouw en in het fruit. Als importeur biedt het de producten niet alleen direct aan bij telers. Maar zoekt het juist ook de samenwerking op met lokale distributeurs.

"Met een eigen teelt bedrijf als achtergrond en meerdere jaren ervaring als vertegenwoordiger van biostimulanten merkten wij dat een aantal sterke producten om ons heen niet goed beschikbaar waren voor de Nederlandse boer en tuinder. Veelal zijn dit volwassen producten die binnen Europa al breed worden toegepast. Met SB Soli Plant willen wij deze bestaande producten ook lokaal beschikbaar maken", zo laat het bedrijf weten.

"De laatste jaren zien wij dat agrarische bedrijven voor nieuwe uitdagingen staan. Conventionele gewasbescherming en meststoffen bieden hier niet altijd uitkomst of mogen beperkt worden ingezet door regelgeving. In veruit de meeste gevallen kunnen wij met onze producten een passend antwoord geven op vragen die in diverse teelten spelen."

"Afhankelijk van de knelpunten waar tegenaan wordt gelopen, kunnen wij een advies of schema op maat formuleren. Denk hierbij aan het verbeteren van de plantweerbaarheid, verbeteren van de nutriënten opname, brix waarde stimuleren, bodemverbetering en het dempen van schade door chemie. Maar ook bij andere vraagstukken helpen wij graag."

Voor meer informatie:
SB Soli Plant
Kadijkweg 1
1619 PJ Andijk
+31 (0)85 0230796
info@sbsoliplant.eu 
www.sbsoliplant.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven