Horecabeurs Goes sterk terug in 2022

Tholen - Gemaksproducten en het ontzorgen van chef en personeel, dat waren wel de speerpunten op de 58e Horecabeurs in het Zeeuwse Goes.

Naast nieuwe dingen, proeven, ruiken en zien snakte iedereen ook naar het ongedwongen en vrije persoonlijke contact, en dat was te merken. Overal werden weer handen geschud en het was druk. Zo'n 7500 bezoekers waren de afgelopen dagen na 2 jaar weer afgereisd naar Goes om de sfeer weer te proeven. Op de beursvloer van zo'n 10.000 vierkante meter waren zo'n 200 standhouders te vinden om hun klanten weer te kunnen ontmoeten.

Van sinaasappelpersautomaten en bedieningsrobots tot een groot aanbod aan kant-en-klaar te gebruiken producten. In deze tijd na corona zijn de personeelstekorten in de horeca een enorm probleem en daar werd overal en door iedereen goed op ingespeeld.

Het AGF-aanbod op de beurs neemt iedere editie weer toe en was ook dit jaar weer groot. Bresc introduceerde een nieuwe lijn van viert (tuin) kruidenmixen en er waren ook volop andere (gedroogde) groenten en fruit, noten, voldoende friet van oa. Schaap Holland, Quiks, Mc Cain, Farm Frites en nieuw op de beurs: ZVL Friet en Frietsnijderij Tollenaar.

Ook was een ruim aanbod aan andere aardappelproducten in vele vormen soorten, smaken en bereidingen, veel vega in de vorm van "fried chicken", burgers en bitterballen, maar dan dus op basis van tarwe, paddenstoelen en rode bieten, maar ook bijzondere biologische limonade siropen met Zeeuwse bloemen en kruiden. 

Lisimo was voor het eerst op de beurs met pure tapenades en pesto's. Ook werden er nieuwe groentenrelishes onder de naam van chef Jeremy Vermolen, gepromoot in de stand bij Van der Kroon tafelzuren. Ook de groentecroutons van Floor Foods werden als noviteit op de beurs gepresenteerd. 

Deze 58e editie werd weer in de Zeeuwse Zeelandhallen gehouden en waren voor de 11e keer op rij georganiseerd door LMG Strategie en Creatie. Het publiek was enthousiast over de beurs en de  standhouders toonden zich meer dan tevreden. Verschillende mensen gaven aan dat één dag bezoeken bijna te kort was.

Klik hier voor een fotoreportage van de AGF-standhouders


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.