Wie zitten er achter The Fresh Academy?

Om de weg van jong AGF-talent beter te laten aansluiten op de arbeidsmarkt hebben zes professionals uit verschillende disciplines een nieuwe BV gestart: The Fresh Academy. Taco van der Louw vertelde eerder al op deze site over de plannen om kandidaten vanuit het MBO4+, HBO en Universiteit twee jaar te detacheren bij een AGF-bedrijf en tegelijkertijd een opleidingstraject te laten doorlopen op het gebied van inkoop, verkoop, marketing, kwaliteitscontrole, logistiek et cetera.

Inmiddels zijn ook de overige professionals die deel uitmaken van The Fresh Academy bekend geworden. Achter de knoppen van The Fresh Academy zitten de volgende personen:

  • John van Wijk - Raad international
  • Elena Malkova - Confidenca Coaching
  • Sander Metz - Metz Consulting
  • Liz van der Louw - Up&Up Talent Solutions
  • Lyndsey Murk-Torsius  - Chief Happy Officer
  • Taco van der Louw - Up&Up Talent Solutions

Sander Metz en Taco van der Louw vormen gezamenlijk de directie en zijn verantwoordelijk voor de algemene en commerciële zaken. De overige aandeelhouders zijn verantwoordelijk  voor financiën, commercie, marketing en communicatie het onderwijsprogramma, “rising stars” ervaring en persoonlijke ontwikkeling en assessments 

Gedurende het voorjaar en de zomer zal er meer communicatie volgen. Na de zomer gaan we live met The Fresh Academy voor bedrijven en onze 'rising stars', zo melden de oprichters.

Voor meer informatie:
The Fresh Academy
Taco van der Louw / Sander Metz
taco@thefreshacademy.nl  M: +31 653 526 246
sander@thefreshacademy.nl  M: +31 648 754 338
Voor algemene informatie: info@thefreshacademy.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven