JS Laadtechniek overgenomen door TIP Trailer Services

TIP Trailer Services heeft JS Laadtechniek overgenomen. TIP Trailer Services is gespecialiseerd in trailerleasing, -verhuur, -onderhoud en -reparatie in Europa en Canada, JS Laadtechniek kent men in Nederland van de hydraulische laadkleppen en laadkleponderhoud. Het bedrijf heeft vestigingen in Maasdijk, Aalsmeer, Boskoop, Barendrecht en Veghel.

John en Suzan van der Spek, grondleggers en naamgevers van JS Laadtechniek, scharen de organisatie daarmee bij het portfoliobedrijf van I Squared Capital. Bij JS Laadtechniek werken 29 mensen.


John en Suzan van der Spek

Eigenlijk verandert er niet veel
"Een toekomstbestendige partner voor zowel onze medewerkers als klanten stond bovenaan bij de zoektocht naar bedrijfsopvolging. Dat is hoe wij zijn, we willen het goed regelen. We hebben het vertrouwen dat TIP hierop de antwoorden kan geven en dat voor velen niets meer verandert dan de naam", aldus John van der Spek. De overname is naar verwachting mei 2022 afgerond. Van der Spek zal nog geruime tijd aan het bedrijf verbonden blijven om de integratie te ondersteunen.

Uitvliegen
Echtgenote Suzan vervolgt: ‘"We hebben drie fantastische kinderen gekregen, zien opgroeien en zich klaar zien maken om uit te vliegen. Het is nu ook tijd om ons klaar te maken zelf bij de zaak uit te vliegen. Dat doen we zorgvuldig en met de betrokkenheid van onze medewerkers. Daarnaast zijn we blij dat we gezond en gelukkig kunnen toeleven naar een toekomst waarin we ons op sociaal gebied voor vele goede doelen kunnen blijven inzetten."

Voor meer informatie:
JS Laadtechniek
Bandijkweg 25
2676 LH Maasdijk
+31(0)174 540 340
info@jslaadtechniek.nl  
www.jslaadtechniek.nl   

TIP Trailer Services
+31 (0)10 288 6000
www.tipeurope.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.