Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eurol viert 10e Agri Service Point

Begin dit jaar introduceerde Eurol de Agri Service Point smeermiddelenformule voor Nederlandse landbouw-mechanisatiebedrijven. Inmiddels staat met het lidmaatschap van Perdaems Landbouwtechniek uit Steenbergen de teller op 10 leden en de ambities zijn groot.

Paul Yntema, accountmanager bij Eurol overhandigde symbolisch het entreebordje van de formule aan Mathieu Perdaems, eigenaar van Perdaems Landbouwtechniek. Mathieu Perdaems legt uit waarom hij zich bij de formule heeft aangesloten: "We willen onze klanten zo goed mogelijk helpen bij alle denkbare smeertechnische vraagstukken. Eurol biedt binnen de formule alles wat ik nodig heb; kennis, ervaring, uitstraling en de juiste producten."

Dennis Marsman, Marketing Manager bij Eurol: "We zien dat onze formule goed wordt ontvangen en daar zijn we blij mee. We willen dit jaar minimaal 20 leden aansluiten om een landelijk netwerk te bereiken. We zitten mooi op koers. Bijzonder is dat meer dan de helft van onze leden dealergebonden landbouwmechanisatiebedrijven zijn, onder andere van de merken Massey Ferguson, New Holland, CLAAS, Valtra en Zetor. We voorzien kennelijk in een duidelijke behoefte, zowel bij dealers als universele landbouwmechanisatie-bedrijven."

Voor meer informatie:
Eurol
Energiestraat 12
7442 DA Nijverdal
+31 548 615 165
info@eurol.com  
www.eurol.com

Perdaems Landbouwtechniek
Warwickstraat 10
4651 SX Steenbergen 
0167-500655
info@perdaems.com 
www.perdaems.com  

Publicatiedatum: