Homburg speelt in op verwachte leveringsproblemen om klanten dit jaar te kunnen beleveren

Homburg Holland heeft in 2021 orders geplaatst bij Hardi International waardoor zij uit voorraad momenteel kunnen leveren, waardoor klanten dit jaar nog kunnen spuiten.

Ingekocht op voorraad
Jack Thibaudier: "Homburg Holland heeft in 2021 met het oog op de verwachte leveringsproblemen, verschillende Hardi Commander Twin Force veldspuiten ingekocht. Deze spuiten kunnen nog, tot op zekere hoogte, klantspecifiek samengesteld worden. Door deze ingekochte voorraad is het mogelijk dat Homburg een Commander Twin Force kunnen leveren waardoor klanten dit jaar nog kunnen spuiten. Wanneer men voor 1-1-2023 bestelt en betaalt, ontvangt de klant ook nog eens 10% extra korting."

99% driftreductie
Hoe kiest men een nieuwe veldspuit? "De wet- en regelgeving in Nederland vereist het beperken van drift. Door het gebruik van Twin Force luchtondersteuning is het mogelijk om 99% drift te reduceren op 50cm spuitboomhoogte en met een dopafstand van 50cm. Door luchtondersteuning blijft de spuitvloeistof verdeling en bedekking optimaal. Gebruikt u meer lucht, dan kan het gewas open geblazen worden en is een diepere indringing in het gewas mogelijk."

Thibaudier vult aan: "Van al onze Twin Force klanten horen wij dat zij een besparing realiseren, hetzij van het gewasbeschermingsmiddel door minder te gebruiken of doordat zij minder vaak de bespuiting hoeven uit te voeren."

Voor meer informatie:
Homburg Holland
It Noarderfjild 21
9051 BM Stiens
+31 (0)58 257 15 55
info@homburg-holland.com  
www.homburg-holland.com   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven