Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
AlfaPro NEXT

Webshop De Vries AGF resulteert in forse toename online omzet

Werken met voorraad en papierloos orderpicken met loopvolgorde, dit was de wens van AGF groothandel D. de Vries AGF, gevestigd in het Foodcenter in De Haag. Daarnaast zelf een nieuwe webshop beheren en zoveel mogelijk werken vanuit mobiele omgevingen. Om dit te realiseren kozen zij voor het softwaresysteem AlfaPro NEXT vanwege de nieuwe mogelijkheden, maar ook de snelheid en gebruiks-vriendelijkheid die was beloofd. Sinds een aantal maanden zijn ze live met NEXT en de webshop en zien een forse toename in de webshop bestellingen.

Zoon en mede-eigenaar Dirk vertelt: ‘Onze klanten zijn erg content met de webshop. Sommigen moesten wel even overgehaald worden om hier mee te gaan werken, maar zien nu de voordelen. Het gaat veel sneller!’

Het is in NEXT nu gemakkelijk voor De Vries om de voorraden in te voeren en te voorzien van mooie afbeeldingen. Via orderpicken vanaf de mobiele werkomgevingen worden de webshop- orders verzameld uit de voorraad, zonder dat daar papier aan te pas komt. Verkopen in de cash & carry worden ingevoerd in de mobiele registratie.

Eigenaar Dick: ‘De verwachtingen zijn goed uitgekomen en we zijn erg tevreden met het systeem. Het orderpicken gaat nu veel sneller en makkelijker. Iedereen kan het gebruiken, men kan ook zelf fust toevoegen, er worden bijna geen fouten gemaakt.’

Voor meer informatie:
Alfa Pro
Laan van Verhof 10
2231 BZ Rijnsburg
+31 (0)71 402 11 91
info@alfapro.com
https://alfapro.com/nl/d-de-vries-groothandel-in-agf/ 

D. de Vries
Dinkel 29
2491 CK Den Haag
Tel: 070- 3178415
info@devriesagf.nl
www.devriesagf.nl

Publicatiedatum: