Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

""De toekomst van Bulk Handling is elektrisch

Van Trier ziet dat de vraag naar duurzaam ondernemen een steeds belangrijkere kwestie is in de hedendaagse maatschappij wordt. Haar productaanbod bestaat daarom hedendaags uit volledig elektrisch aangedreven transportbanden.

"Wereldwijd groeit het bewustzijn dat we rekening moeten houden op wat we achterlaten onze planeet. Met deze gedachtegang investeren wij veel in het verkleinen van onze CO2 footprint om onze mate van impact op het klimaat te minimaliseren. Maar hoe kunnen we ervoor zorgen dat wij als bedrijf ook invloed hebben op een grotere schaal? Door onze klanten te activeren en te stimuleren om te investeren in zeroemission machines", zo meldt het bedrijf.

"Vooral in de industrie en bouw ervaren we een toenemende vraag richting maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zoals minder brandstof voor het verplaatsen van meer materialen. Onze machines kunnen rechtstreeks worden aangesloten op elektriciteit of één generator om meerdere machines te voorzien van stroom."

Complete transport installaties volledig elektrisch aangedreven
Van Trier levert volledige transport installaties die volledig elektrisch aangedreven zijn. "Hierdoor loopt uw bedrijf geen risico’s meer om projecten te missen door Arbowetgeving en wetgeving voor emissie en milieu. Kies voor onze mobiele zero-emission transportbanden en investeer in duurzaamheid."

Werken zonder uitstoot met ons ZERO-emission aanbod
"We bieden onze klanten de mogelijkheid om naast het aankopen van een machine, ook een machine te huren. Wij bieden onze huurvloot voor korte en lange termijn. Hiermee is het voor iedere organisatie mogelijk om te investeren in zero-emission transportbanden."

Voor meer informatie:
Van Trier
Lorentzweg 2
4691 SR Tholen
t: +31 166 600 100
info@vantrier.nl 
www.vantrier.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven