Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Väderstad introduceert de nieuwe Marathon Edge beitel

Väderstad, leverancier van machines voor grondbewerking, zaaien en planten, introduceert de nieuwe Marathon Edge 80mm point. Dankzij de vorm heeft de Marathon Edge een hoog bodemzoekvermogen en draagt het bij aan de levensduur in vergelijking met een standaardbeitel.

Het Marathon-beitelgamma van Väderstad wordt versterkt door een van de hardste metalen ter wereld, wolframcarbide. De hardheid van de Marathon helpt de levensduur te verlengen in vergelijking met een standaardbeitel, wat langere duur tussen wisselpunten betekent.

“De nieuwe Marathon Edge heeft een unieke vorm die het bodemzoekvermogen van een standaardbeitel behoudt, terwijl de levensduur wordt verlengd.  Dit maakt het de voorkeursoptie voor de Väderstad Swift-cultivator”, zegt Wolfram Hastolz, Director Product Management Tillage, bij Väderstad.

Marathon Edge heeft tot 3-4 keer een langere levensduur dan een standaard beitel, terwijl het reguliere Marathon-bereik de levensduur met 8-10 keer verlengt.

De Marathon Edge is vooral aan te raden voor Swift 400-870, maar ook mogelijk om te monteren op TopDown, Opus en Cultus.

Marathon Edge 80mm is vanaf oktober 2022 te bestellen, met eerste leveringen in het voorjaar van 2023.

Voor meer informatie:
Homburg Holland
[email protected]
www.homburg-holland.com 

Publicatiedatum: