Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maaltijdverkoop gaat als een tierelier bij Delicious Groenten, Fruit en Meer

AGF-speciaalzaak om direct in te stappen

Tholen - De winkel is nog gloednieuw (eind 2021 verbouwd) maar door gezondheidsproblemen van de eigenaressen is de fut er helaas uit. Moeder Angenieta en dochter Joanna zijn daardoor genoodzaakt om Delicous Groente Fruit en Meer te verkopen. 


foto: Toonen Winkelinterieurs

De winkel in Breukelen centrum bestaat al 14 jaar en is omgeven door andere lokale winkels zoals een slager, bakker, kaasboer, boekhandel enz. De loop van klanten zit er dus goed in, zeker in de zomermaanden. "Het is een toeristische plaats. Er zijn veel fietsers, dagjesmensen en dan is het ook echt op zijn drukst, Kerst en Pasen uitgezonderd natuurlijk", vertelt Joanna. "Wij hebben groenten en fruit, maar de kant-en-klare maaltijden, salades, soepen, smoothies enzovoort lopen als een tierelier."

Groot voordeel voor de nieuwe eigenaar is dat alles nieuw is. De winkel werd in november 2021 door Toonen Winkelinterieurs helemaal verbouwd. Daarbij zijn er nog veel groeimogelijkheden door te gaan leveren aan scholen, bedrijven en restaurants bijvoorbeeld.

Verdere gegevens
Het betreft overname van een huurpand, € 2.900,- per maand, de bovenverdieping wordt onderverhuurd aan 2 personen die elk huur per kamer betalen € 650,- per persoon (dit in overleg met de verhuurder).

Er is een energiecontact tot maart 2024. Er is één medewerker in dienst voor 15 uur per week (contract tot april 2023).

Overname inventaris: 

  • Stellingen, koelcel, 2 kassa's, 2 pinapparaten, jus d'orange-pers, keukenmachines, steamer, computerweegschaal, uitstallingsrekken, vriezer, 2 koelingen in de winkel (2 koelingen in de winkel nog op afbetaling, bij interesse hier meer informatie over)
  • Overname handel, voorraad en verpakkingsmateriaal. 
  • Per direct beschikbaar voor overname.
  • Vraagprijs: € 85.000,-.

Voor meer informatie
Joanna van Soest
"Delicious" Groenten Fruit en Meer
Kerkbrink 22
3621AN Breukelen
T: 06 375 435 77
delicious-agf@hotmail.com 
www.delicious-agf.nl