Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veldman nieuwe Massey Ferguson dealer voor regio Groningen

Landbouwmechanisatiebedrijf Veldman neemt per 1 februari 2023 het dealerschap van Massey Ferguson over van S. Tjalma uit Oldekerk. Voor Veldman is dit de vierde vestiging – het bedrijf is al actief in Mariënheem, Daarle en Ootmarsum. Vanuit de vestiging in Oldekerk worden binnenkort ook Massey Ferguson klanten van Barkhuis (voorheen Niestijl) bediend, omdat deze dealer zich gaat concentreren op andere tractormerken, zo meldt het bedrijf.

Samen met Mechan, importeur van Massey Ferguson in Nederland, gaat Veldman verder op zoek naar een strategische locatie voor een vijfde vestiging, waar in de nabije toekomst nieuwe en bestaande klanten in Noordoost Groningen terecht kunnen. Nu al biedt LMB Veldman voor Massey Ferguson 'service op locatie' aan in de gehele regio Groningen. "In goed overleg met alle betrokken dealers voeren wij deze wijzigingen in ons netwerk door, om zo onze klanten in dit deel van Nederland een nog betere dienstverlening te kunnen bieden", zegt Ronald van Hattem, directeur Massey Ferguson.

"In de provincie Groningen zien we naast veehouderij ook veel akkerbouw. Met het portfolio van Massey Ferguson liggen daar nog veel groeimogelijkheden voor ons", aldus de directie van LMB Veldman, die bestaat uit Gerard Hilhorst, Herman Veldman en Ramon Veldman. "We hebben de ambitie om ons bedrijf verder te brengen, tot een speler van betekenis in de agrarische sector in Noordoost Nederland. De continue ontwikkelingen in de sector vereisen steeds meer specialistische kennis en professionaliteit. Voor deze professionaliseringsslag is schaalvergroting essentieel." LMB Veldman richt zich naast de agrarische sector ook op de sector 'Tuin & Park' met verkoop, service, verhuur en ondersteuning van specialistische machines van uitsluitend A-merken.

"We hebben goed over deze beslissing nagedacht en de belangen van onze klanten en onze werknemers vooropgesteld", zegt directeur Jan Tjalma van S. Tjalma. "Wij vinden het belangrijk dat de bedrijfscultuur van Veldman overeenkomt met die van ons. Wij richten ons allebei op uitstekende service en het opbouwen van een vertrouwensrelatie met onze klanten." Voor de klanten van Tjalma verandert er op de locatie in Oldekerk niet veel omdat alle medewerkers die zich bij S. Tjalma bezighielden met Massey Ferguson, in functie blijven bij LMB Veldman. "Daardoor houden klanten hun vaste aanspreekpunt en kunnen ze blijven rekenen op de beste service, nu en in de toekomst. Dat zorgt voor stabiliteit op lange termijn, ook voor personeel en leveranciers."

Voor meer informatie:
LMB Veldman
Hellendoornseweg 54
8106 PL Mariënheem
[email protected] 
www.lmbveldman.nl 

Publicatiedatum: