Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sormac opent eigen verkoop- en service-organisatie voor het VK en Ierland

Als bedrijf met een sterke reputatie op het gebied van schilmachines voor aardappelen, wortelen en uien aan de Britse markt, en producent van was- en droogsystemen voor bladgroenten, kondigt Sormac BV met trots de aanstaande opening van Sormac Ltd aan.

Sormac is al meer dan 20 jaar actief op de Britse en Ierse markt, waar het bedrijf vertegenwoordigd werd door onafhankelijke agenten en distributeurs, met ondersteuning vanuit Nederland. Dankzij de aanhoudende en positieve groei van deze markt, opent Sormac nu een eigen vestiging in Suffolk, VK, in samenwerking met Sean Martin als algemeen directeur.

Sean zal in februari 2023 Sormac Ltd openen en de activiteiten in het VK en Ierland leiden. De nieuwe vestiging betekent het begin van een revolutionaire verandering in de manier waarop deze zeer geavanceerde markt wordt ondersteund. In nauwe samenwerking met Roy Lemmen en Lars Heuvelmans van het hoofdkantoor van Sormac in Nederland, zal het team commercieel advies geven terwijl de service, reserveonderdelen, training en technische ondersteuning ter plaatse zullen worden geleverd door de nieuwe vestiging in het Verenigd Koninkrijk.

"Deze belangrijke stap voorwaarts brengt de kennis, state-of-the-art technologie en de meer dan honderdjarige ervaring van Sormac rechtstreeks naar de Britse Eilanden, zodat we optimale diensten kunnen bieden aan onze nieuwe en bestaande klanten."

Sean Martin
Sean heeft meer dan 18 jaar ervaring in het bieden van oplossingen voor, en uitvoeren van projecten in de voedingsmiddelenindustrie, zowel in de proteïne- als in de verssector. Hij is een goed georganiseerde, gedreven en dynamische professional met veel ervaring op het gebied van advies, verkoop en beheer van installaties - variërend van stand-alone apparatuur tot volledige turn-key oplossingen, inclusief state-of-the-art greenfield fabrieken.

Sean heeft ervaring in het leggen van de grondslagen voor succesvolle dochterondernemingen in het VK op de lokale markt en zal niet alleen de visie van Sormac uitdragen maar ook voor beide partijen gunstige langetermijnpartnerschappen opbouwen met foodbedrijven in het VK en Ierland.

Je kunt persoonlijk kennismaken met Sean Martin op de Fruit Logistica in Berlijn waar hij aanwezig is op de stand van Sormac: hal. 1.1, stand D-43

Voor meer informatie:
Sormac Ltd
Tel.: +44 (0)7771 882 516
[email protected] 

Lars Heuvelmans
Area Sales Manager Sormac
Tel.: +31 646 71 24 62
[email protected] 

Publicatiedatum: