Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Predicaat Koninklijk voor NNZ

Ter ere van haar 100-jarige bestaan is NNZ door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander onderscheiden met het predicaat Koninklijk. In aanwezigheid van collega’s, relaties en familie nam CEO Len Boot op 6 februari 2023 de oorkonde in ontvangst uit handen van René Paas, commissaris van de Koning in de provincie Groningen.

CEO Len Boot, de derde generatie van het familiebedrijf: ‘Iedereen binnen NNZ voelt zich trots en vereerd dat we voortaan de naam ‘Royal NNZ Group bv’ mogen voeren. Het voorrecht om het predicaat Koninklijk te mogen voeren, is een bekroning op 100 jaar familiair ondernemerschap, oog voor mensen en doorzettingsvermogen op alle vlakken.’Predicaat Koninklijk
Het Predicaat Koninklijk symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van de Koning tegenover de ontvanger. Een onderneming, vereniging, instelling of stichting kan dit Predicaat aanvragen als het minimaal honderd jaar bestaat. De bestuurders van het bedrijf moeten van onbesproken gedrag zijn, net als de onderneming zelf. Bedrijven die het predicaat ontvangen mogen de Koninklijke Kroon in hun logo opnemen.

Bijzondere erkenning voor ‘een bedrijf met een familie’
Op 22 oktober 2022 vierde NNZ het honderdjarige bestaan. Het bedrijf telt anno 2023 260 medewerkers, die actief zijn in 24 eigen vestigingen in 18 landen. Hierbij wordt samengewerkt met een internationaal netwerk van partners in meer dan 50 landen over de hele wereld. NNZ is vooral actief in verpakkingsmaterialen voor de groente- en fruitsector en investeert sterk in industriële verpakkingsmaterialen in de Benelux, Duitsland, Polen, Zwitserland, Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada.

Het verdienmodel van NNZ zit in de servicegraad als onafhankelijk adviseur, de innovatiekracht voor nieuwe producten en de grote voorraadhoudende functie in zijn internationale netwerk. Als sociaal gedreven bedrijf is NNZ een voorloper met een eigen familiestatuut – met veel waarborgen voor de inbreng van de medewerkers en de continuïteit van het bedrijf. ‘We zijn een bedrijf met een familie’ is dan ook het motto van het menselijk gedreven bedrijf.

Voor meer informatie:
CEO Len Boot
the Royal NNZ Group bv
Aarhusweg 1
9723 JJ Groningen
Tel: +31 (0)50 5207830
[email protected] 
www.nnz.com 

Publicatiedatum: