Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jan Willem Griep nieuwe Algemeen Directeur Syngenta Nederland

Met ingang van 1 maart 2023 is Jan Willem Griep aangesteld als Algemeen Directeur Syngenta Nederland, voor de business units Syngenta Seeds B.V. (groenten- en bloemzaden) en Syngenta Crop Protection B.V. Ook gaat hij de vestiging in Enkhuizen leiden, waar bijna 1.000 mensen werken. Jan Willem Griep gaat Syngenta vertegenwoordigen in diverse vakverenigingen en bij verschillende interne en externe stakeholders.

Jan Willem heeft de afgelopen jaren diverse directiefuncties in de tuinbouwsector vervuld, waaronder bij de Vereniging van Bloemenveilingen in Nederland (VBN), Floriade Almere en Rabobank. Hij brengt aanzienlijke leiderschapservaring met zich mee in zijn nieuwe functie.

Arend Schot, Regio Directeur Europa, Afrika en het Midden-Oosten: “We zijn erg blij dat een zeer ervaren bestuurder als Jan Willem ons team komt versterken en onze Nederlandse organisaties gaat leiden. Hij heeft een sterke affiniteit met de land- en tuinbouw en is daarmee de aangewezen persoon om de organisatie de komende jaren verder te brengen.”

Jan Willem Griep: “Syngenta is een belangrijke speler wereldwijd. Ik ben onder de indruk van de ambitie die het bedrijf laat zien om oplossingen te vinden voor vraagstukken rondom verduurzaming van de land- en tuinbouw, voedselzekerheid en het voeden van een groeiende bevolking. Ik ben zeer gemotiveerd om aan deze ambities mijn bijdrage te gaan leveren.”

Bron: Syngenta

Publicatiedatum: