Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Speciale versie CropVision voor loonspuiters

Voor alle akker- en tuinbouw loonspuiters lanceert AgroVision een speciale versie van het teeltprogramma CropVision, genaamd CropVision Contractor. Deze nieuwe versie beantwoordt aan de vraag van loonspuiters om de registratie voor hun klanten te vereenvoudigen. Met deze software is de loonspuiter namelijk in staat om al zijn werkzaamheden te registreren terwijl deze ook direct zichtbaar is voor de klant. De teler heeft zo al zijn registraties compleet ten behoeve van zijn certificering, zo meldt het bedrijf. 

Online werken voor loonspuiters
In CropVision Contractor is de loonspuiter in staat al zijn of haar taken direct te registreren in een online omgeving. "Een groot voordeel hiervan is dat dit ook direct zichtbaar is voor de klant en er slechts eenmaal geregistreerd hoeft te worden. De kans op het maken van fouten wordt hierdoor verkleind."

"Daarnaast worden de teeltregistraties getoetst aan de huidige wet- en regelgeving.  Zo wordt er onder andere gekeken naar de wettelijke toelating van de gebruikte gewasbeschermingsmiddelen. Wanneer een afwijking wordt geconstateerd in hoeveelheden of bijvoorbeeld het type product, dan geeft de software een signaal richting de loonspuiter. Dit verlaagt de kans op fouten en het voorkomt miscommunicatie tussen loonwerker en klant."

Samenwerkingsvoordelen voor de teler
Alle klanten die hun teeltregistratie bijhouden in CropVision, kunnen koppelen met CropVision Contractor. Voor telers die liever niet zelf registreren, is er de uitgeklede variant CropVision Start. De koppeling met de loonspuiter wordt pas gelegd na toestemming van de teler. "Dit kan gemakkelijk geregeld worden in CropVision."

Na toestemming kan de samenwerking via de software gaan plaatsvinden. De loonspuiter zet zijn werkzaamheden in Contractor en deze verschijnen automatisch bij de teler in CropVision. Andersom kan de teler ook taken aanmaken voor de loonspuiter. Iedereen heeft zo een duidelijk overzicht van de uitgevoerde en geplande taken.  

Leon Spätjens, Product Manager bij AgroVision, reageert met trots op de lancering van CropVision Contractor: "Na de succesvolle introductie van CropVision kunnen nu ook loonspuiters hiermee werken. Ze kunnen opdrachten van hun klanten ontvangen én de teeltregistratie van hun klanten actueel houden. Dit geeft minder kans op fouten en de klant weet meteen wat er gebeurd is op zijn percelen."

Voor meer informatie:
AgroVision
+31 570 664 111
[email protected] 
www.agrovision.com   

Publicatiedatum: