Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Corteva Agriscience voltooit overnames van Symborg en de Stoller Group

Corteva heeft de overnames afgerond van Symborg, een specialist op het gebied van microbiologische technologieën gevestigd in Murcia, en de Stoller Group, één van de grootste bedrijven in de biologische sector, gevestigd in Houston, Texas. 

Met de overname van deze twee bedrijven verstevigt Corteva haar positie in de snelgroeiende Biologicals-markt. "Deze overnames illustreren Corteva's toewijding om boeren duurzame oplossingen te bieden die meerwaarde hebben op de boerderij", aldus Chuck Magro, CEO van Corteva Agriscience. “We zijn verheugd de medewerkers van Symborg en Stoller officieel te verwelkomen bij Corteva. Wij geloven dat hun kennis en expertise, gecombineerd met Corteva's innovatiekracht, een toonaangevend Biologicalsbedrijf zullen vormen dat klaar is om een van de grootste spelers te worden in de Biologicals-markt."

Corteva werkte eerst samen met Symborg om via een distributieovereenkomst UtrishaN en BlueN op de markt te brengen.

De markt voor biologische producten zal naar verwachting tot 2035 jaarlijks aanzienlijk groeien en tegen 2035 ongeveer 25% van de totale gewasbeschermingsmarkt vertegenwoordigen.

De overnames van Symborg en Stoller werden aangekondigd in de tweede helft van 2022. De overnames versterken Corteva's toewijding om boeren te voorzien van biologische hulpmiddelen die hen helpt te voldoen aan de veranderende omstandigheden en marktverwachtingen. 

Voor meer informatie:
Corteva Agriscience
Zuid-Oostsingel 24 D
4611 BB Bergen op Zoom
+31 (0)164 44 40 00
[email protected]  
www.corteva.nl      

Publicatiedatum: