Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overzicht retailprijzen voor uien in Kiev

Volgens analisten van EastFruit, die een controle van de groente- en fruitafdelingen van supermarkten in de hoofdstad van Oekraïne, Kiev, hebben afgerond, heeft de gemiddelde verkoopprijs voor uien in de supermarkt vandaag een absoluut record bereikt: 55,3 UAH/kg. Dit is ongeveer €1,41 per kg tegen de huidige wisselkoers.

Tegelijkertijd lopen de uienprijzen in de verschillende ketens sterk uiteen. De door ons vastgestelde minimumprijs voor uien van standaardkwaliteit (wij hebben geen rekening gehouden met uien die niet aan de minimumkwaliteitseisen voldoen) bedraagt 44,99 UAH/kg (€1,15). De maximale vaste prijs is 69,99 UAH/kg - ca. €1,78 per kg.

De goedkoopste uien werden gevonden in een van de winkels van de Novus-keten. De duurste uien werden verkocht in verschillende winkels van de supermarktketen Silpo. Uien goedkoper dan 50 UAH/kg (€1,27) kunnen slechts in één keten worden gekocht, behalve in Novus - in Varus. De meest gangbare prijs voor uien was 52,99 UAH/kg, ongeveer €1,35 per kg. Tegen deze prijs of dicht bij deze prijs werden verse uien verkocht in de grootstedelijke winkels van de ATB, Eco-Market, Velyka Kyshenya, Velmart, Fora winkelketens, de meeste Novus winkels, en in sommige Silpo winkelketens.

Voor meer informatie: east-fruit.com

Publicatiedatum: