Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zuid West Banden opent derde vestiging in Kapelle

Bandenspecialist Zuid West Banden opent in het Zeeuwse Kapelle een nieuwe vestiging. Het is de derde locatie voor de bandenleverancier die ook in Klaaswaal en Noordwijkerhout te vinden is. De deuren van Bandenservice Zuid-West Zeeland openen op 1 mei aanstaande.

"Met deze nieuwe vestiging zitten we nog dichter bij onze klanten en kunnen we nog betere service bieden", vertelt Marius Dorst, directeur van Zuid West Banden. "We kunnen nu heel centraal- Zeeland bedienen, inclusief Zeeuws-Vlaanderen, West-Brabant en een deel van België."

Zuid West Banden is gespecialiseerd in banden voor tractoren, landbouw- en grondverzetmachines, vrachtwagens en luxe auto’s. Het bedrijf werd opgericht in 1987 in Klaaswaal en breidde in 2012 uit met een tweede vestiging in Noordwijkerhout. Nu volgt een derde vestiging in Kapelle. Dorst: "We zitten hier op kleigrond met veel akkerbouw, een echt landbouwgebied dus. De keuze voor de juiste banden is hier heel belangrijk. En om de bodem te ontzien en de banden minder snel te laten slijten, zijn ook de luchtdrukwisselsystemen die wij leveren hier onmisbaar."

De nieuwe locatie wordt bemand door personeel dat de overstap maakt vanuit Klaaswaal. Dorst: "Het zijn allemaal ervaren bandenmonteurs die zelf in de buurt van Kapelle wonen. Zij kennen het gebied op hun duimpje en weten daardoor precies hoe ze het beste kunnen inspelen op de wensen van de klanten."

Service op locatie
Net als op de andere twee locaties beschikt het team van Zuid West Banden in Kapelle over een ruime voorraad nieuwe en gebruikte banden en over mobiele werkplaatsen voor pechservice en service op locatie. Dorst: "We hebben hier twee volledig ingerichte service-vrachtwagens die uitgerust zijn met alle benodigde gereedschappen en materiaal. Alles wat in de werkplaats kan, kunnen we hiermee ook op locatie bij de klant uitvoeren. Dat doen we overdag, maar ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend. Zo kunnen we onze service 24 uur per dag, zeven dagen per week garanderen."

Open dag
Zuid West Banden opent daarnaast haar deuren op 26 mei as. voor publiek tijdens een open dag. "Men kan ons uitgebreide assortiment banden ontdekken, meer leren over het belang van de juiste bandendruk en kennis maken met onze deskundige medewerkers. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje."

Voor meer informatie:
Zuid West Banden
Industrieweg 20
3286 BW Klaaswaal
[email protected] 
www.zuidwestbanden.nl 

Publicatiedatum: