Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Niels van Blijderveen: "Freshbrokers wordt de goedkoopste in- en verkoopassistent van je bedrijf"

Freshbrokers: Nieuwe planningtool om de productstromen in de AGF-handel te optimaliseren

Freshbrokers, een innovatieve planningtool voor AGF-bedrijven, lanceert een aanpak om de productstromen in de AGF-handel te optimaliseren, waarde te creëren en kosten te besparen. "De AGF-handel is topsport. Elke dag weer ondervindt de sector diverse uitdagingen, waaronder onzekerheid over de kwaliteit, vraag, aanbod, overschotten en tekorten. Er is weinig rust, elke dag moet er opnieuw geschakeld worden vanwege het product dat maar beperkt houdbaar en verkrijgbaar is. In de AGF-sector, met haar flinterdunne marges, leiden deze uitdagingen tot waardeverlies en inefficiëntie in de productieketen."

Freshbrokers biedt een oplossing voor deze problemen door AGF-bedrijven realtime inzicht te geven in de productieplanningen van AGF-bedrijven, waardoor ze beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen en de eigen productie daar op aan kunnen passen. "Met Freshbrokers kunnen AGF-bedrijven vraag en aanbod efficiënter beheren, waardoor ze tijd en geld besparen en de kwaliteit van hun product kunnen bewaken. Door de verbeterde allocatie van producten ontstaat er minder verspilling. Daarnaast biedt Freshbrokers een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface waarmee AGF-bedrijven hun producten aanbieden of vragen en in een oogopslag kunnen zien wie hiervoor beschikbaar zijn."

Geen veiling, geen commissie
"Voor het aanvullen van tekorten en verkopen van overschot is de veiling een achterhaald businessmodel", aldus Niels van Blijderveen, algemeen directeur. "Veelal wordt onverkocht gesorteerd product een probleem voor later en wordt dit op voorraad gezet in een koelcel. Met de energieprijzen van tegenwoordig is dit al snel onverstandig. Naarmate het product ouder wordt en de kwaliteit achteruit gaat, liggen de claims op de loer. Mocht het ook nog eens in een ongewenste verpakking zitten, ben je voor niets bezig geweest. De oplossing zit in het delen van de toekomstige producten waar je nog geen directe klant of verkoop voor hebt, zodat deze problemen voorkomen worden."

"Als je vervolgens op zoek bent naar een bepaald product dan kun je direct contact opnemen met het bedrijf dat dit aanbiedt op de planningtool van Freshbrokers. Vooraf plannen en indelen creëert zowel waarde voor koper als verkoper. Er is geen voorraadvorming en het product kan direct de juiste verpakking in. Dit alles tegen een kleine vaste bijdrage per maand. Freshbrokers wordt de goedkoopste in- en verkoop assistent van je bedrijf."

Aanmelden voor de gratis betaversie
Geïnteresseerden kunnen zichzelf nu aanmelden voor de gratis betaversie van Freshbrokers door het aanmeldformulier in te vullen op www.Freshbrokers.nl

Voor meer informaite:
Niels van Blijderveen
Freshbrokers
Tel.: +31 6 19 43 13 98
[email protected] 

Publicatiedatum: