Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe touch-oplossing voor ISOBUS-strooiers

Bogballe A/S bracht tijdens de Agritechnica 2023 een nieuwe en overzichtelijke touch-oplossing voor ISOBUS-strooiers. "De vernieuwde ISOBUS VT layout heeft de bediening van de Bogballe strooier eenvoudiger, overzichtelijker, mooier en daardoor gebruiksvriendelijker gemaakt. Met deze nieuwe ontwikkeling heeft Bogballe een toepassing ontwikkeld, waarbij alle belangrijke gegevens direct via het display kunnen worden bediend en ingevoerd", zo meldt het bedrijf.

ISOBUS VT layout
"De nieuwe VT layout is vergelijkbaar met de Totz computer. De knoppen met symbolen komen overeen met de Totz. Zoals op de afbeelding is te zien, zijn de essentiƫle functies gemarkeerd met een kader. Al deze parameters kunnen direct worden geselecteerd en bewerkt door erop te klikken. De vier functiesymbolen kunnen ook direct worden geselecteerd, waardoor het niet meer nodig is om door menustructuren te gaan.
Hierdoor is een overzichtelijke bediening mogelijk, worden onjuistheden verminderd en is de bediening eenvoudiger en duidelijker."

Onderdeel van deze software is ook het nieuwe dynamische kopakkerstrooisysteem voor werkbreedtes van 27 - 42 m (optionele uitrusting Section Control Dynamic is vereist). Deze software is beschikbaar voor alle kleuren-touchscreens met een resolutie van 280 x 280 pixels.

Het ISOBUS-systeem van Bogballe is gecertificeerd volgens de AEF-norm en volgt de ISOBUS 11783-norm, zodat de strooier eenvoudig kan worden aangesloten op de vele verschillende terminals die ook de compatibiliteitstest hebben doorstaan.

Voor meer informatie:
Homburg Holland
It Noarderfjild 21
9051 BM Stiens
+31 (0)58 257 15 55
[email protected]
www.homburg-holland.com

Publicatiedatum: