Fotoreportage medFEL

De 2023-editie van medFEL is afgerond. Op 26 en 27 april 2023 waren verschillende professionals die binnen de AGF-sector actief zijn bijeengekomen in het Parc des expositions in het Franse Perpignan.

Twee dagen stonden volledig in het teken van de AGF-sector: er werden workshops, conferenties en rondetafelsessies gehouden en ook de alom bekende Europese ramingen in het kader van de abrikozenoogst en de meloenaanplantingen werden gepresenteerd.

Klik hier voor de fotoreportage

Dit jaar was medFEL gericht op een aantal actuele uitdagingen, niet alleen op die op het gebied van klimaatverandering en daarbij in het bijzonder waterbeheer en voedselsoevereiniteit, maar ook op de biologische markt en op het telen met behulp van zonne-energie.

Klik hier voor de fotoreportage

Onder de exposanten bevonden zich onder meer: telers, marktdeelnemers, verpakkingsleveranciers, verwerkers, zaadleveranciers en professionals die actief zijn binnen de transportsector en de logistieke sector, de import- en/of de exportsector.

Onder de bezoekers bevonden zich onder meer: supermarkteigenaren, retailers, groothandelaren vertegenwoordigers van de diverse aankoopcentrales, de horeca en die van de verwerkende industrie.

Klik hier voor de fotoreportage


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.