Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AB Texel neemt Eelco de Vries Transport over

AB Texel neemt per 1 juni 2023 de Emmeloordse onderneming Eelco de Vries Transport over. Met deze overname verstevigt AB Texel zijn positie in het agrarisch transport. De overname past in de strategie van AB Texel Group om in de dienstverlening mee te groeien met zijn klanten, zo meldt het transportbedrijf.

Eelco de Vries Transport is een regionale speler in het transport van agrarische producten. De onderneming beschikt over een gevarieerd wagenpark met onder meer onderlossers, walking floors en schuifzeiltrailers. AB Texel neemt per 1 juni het gehele wagenpark over evenals de 9 medewerkers.

AB Texel is gespecialiseerd in het transport van agrarische producten zoals aardappelen, uien, andere groenten, fruit, granen en koffiebonen. De Texelse transporteur is actief in heel West-Europa en vervoert deze producten, losgestort of als zakgoed, met onderlossers, walking floors, kippers, koelers en schuifzeiltrailers.

Eelco de Vries, directeur en eigenaar van Eelco de Vries Transport: "Ik heb deze stap gezet om de continuïteit van onze transportactiviteiten te kunnen waarborgen, zowel voor onze klanten als medewerkers. AB Texel is een solide en betrouwbare partij die actief is in dezelfde sector."

Jelle Visser, directeur van AB Texel: "Wij willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn en met hen meegroeien. De overname van een gespecialiseerde, regionale speler als Eelco de Vries Transport past daarbij. Wij heten de nieuwe collega’s en klanten van harte welkom."

Voor meer informatie:
AB Texel Group
Poseidonweg 37
8239 DK Lelystad
+31 (0)88 94 35 000
[email protected]   
www.abtexelgroup.com   

Publicatiedatum: