Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal Reesink stelt Rogier van der Linde aan als nieuwe CEO

Royal Reesink heeft Rogier van der Linde benoemd tot nieuwe CEO. "Volgend op een wisseling van leiderschap in februari van dit jaar neemt Van der Linde, na eerst succesvol te zijn geweest als deputy CEO, officieel het stokje over", zo meldt het bedrijf.

Voor zijn aanstelling als deputy CEO was Van der Linde VP Material Handling bij het bedrijf. Hij is in maart 2022 bij Royal Reesink in dienst getreden, na 15 jaar werkzaam te zijn geweest bij overslagspecialist Cargotec Voor Cargotec bekleedde hij posities in Nederland, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en Ierland en was hij verantwoordelijk voor markten in heel Europa.

Michiel Jaski verwelkomt de benoeming namens de Raad van Commissarissen: "De Raad van Commissarissen heeft er alle vertrouwen in dat we met Rogier van der Linde de CEO hebben gevonden waarnaar we voor Royal Reesink op zoek waren. Ik heb de afgelopen maanden nauw samengewerkt met Rogier en geconstateerd dat hij ambitieus is, beschikt over goede connecties binnen het bedrijf en ernaar uitkijkt om het volgende hoofdstuk te schrijven in de geschiedenis van Royal Reesink. Rogier kent onze activiteiten, de industrie en is zich bewust van de kansen en uitdagingen. Hij kijkt met een verfrissende blik naar de toekomst en brengt het nieuwe leiderschap en élan die nodig zijn om de ambities van Royal Reesink en haar dochterondernemingen waar te maken."

Rogier van der Linde: "Ik ben er zeer dankbaar voor dat ik het vertrouwen heb gekregen om dit bedrijf naar een nieuw tijdperk te leiden. Dit is een fantastisch bedrijf met een lange geschiedenis en ik beschouw het als een enorme eer om daar leiding aan te geven."

"Mijn ambitie en doel voor de nabije toekomst is om de snelle groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt te consolideren en het fundament te leggen dat het mogelijk maakt als één bedrijf verder te gaan. Ons doel is om onze klanten in staat te stellen beter te functioneren, iets wat wordt gerealiseerd door elke dag grote prestaties te leveren en onze mensen in staat te stellen de juiste beslissingen te nemen voor het bedrijf en de markt."

Voor meer informatie:
Royal Reesink
info@royalreesink.com
www.royalreesink.com

Publicatiedatum: