Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agro E-label-app voor gewasbescherming is vernieuwd

Anderhalf jaar na de lancering van de Agro E-label-app zijn er recent enkele verbeteringen doorgevoerd die het gebruiksgemak van de applicatie moeten verbeteren.

Met de app van Fytostat kunnen van gebruiksvoorschriften en aanbevelingen van gewasbeschermingsmiddelen voor professioneel gebruik die door deelnemers van Fytostat op de markt worden gebracht de digitale gegevens gratis geraadpleegd worden.

De hoeveelheid aan informatie in het WG wordt hiermee teruggedrongen – de gebruiker krijgt de juiste gegevens in beeld, niet alle doseringen en voorschriften voor gewassen die niet relevant zijn op dat moment.

Na de aanpassing van de app kunnen gewassen nu worden gemarkeerd als favoriet, kan ook de 2D-matrix op de verpakking worden gescand en kunnen gebruikers nu bij hun favoriete producten zien wanneer een gewijzigd etiket (W-nummer) is gepubliceerd

Agro E-label is gratis beschikbaar via de stores van Apple en Google.

Bron: Croplife/Fytostat

Publicatiedatum: