Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plasticvrije uienverpakkingen

Een nieuw merk, dat voortkomt uit het al lang bestaande merk Just Onions, biedt een selectie Australische bruine uien, rode uien, citroenen, limes, mandarijnen, aardappelen en avocado's van hoge kwaliteit en is een van de eerste merken die Australische supermarkten producten in recyclebare verpakkingen biedt.

"Met meer dan 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van voedselverpakking zagen we een kans om lokaal geteelde producten van topkwaliteit naar supermarkten te brengen in verpakkingen die onze missie om plastic te verminderen ondersteunen," zegt Paul Williamson, voorzitter & CEO van LUV Produce (voorheen Just Onions).

"Ons team heeft veel tijd en middelen geïnvesteerd in het ontwerpen en ontwikkelen van deze volledig recyclebare dozen om ervoor te zorgen dat de groenten en fruit binnenin zo vers mogelijk blijven. We zijn blij dat we consumenten eindelijk een milieuvriendelijke optie kunnen bieden en hopen een nieuwe trend teweeg te brengen van meer innovatieve, milieuvriendelijke verpakkingsopties in de hele sector."

De verpakkingen van LUV Produce zijn volledig recyclebaar, met als extra bonus dat het karton afkomstig is uit duurzame bossen. De innovatieve dozen van het merk zijn voorzien van luchtdoorlatende wanden, waardoor er geen vochtophoping ontstaat en LUV Produce langer vers blijft.

Bron: foodmag.com.au

Publicatiedatum: