Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brokking Holding verwerft meerderheidsbelang in AppsforAgri

Brokking Holding verwerft een meerderheidsbelang in Agtech bedrijf AppsforAgri, het bedrijf achter de merknamen iCrop en SmartFarm. Brokking Holding is een familiebedrijf dat ruim 120 jaar werkzaam is in de agrarische sector en met haar bedrijven Triferto, FeedValid en Dekker Granen en Meststoffen actief in Noordwest-Europa.

"Het partnerschap tussen Brokking Holding en AppsforAgri zal de groei en ontwikkeling van iCrop en SmartFarm in vele opzichten bevorderen. Brokking Holding zal haar expertise, financiële middelen en uitgebreide netwerk inzetten om de merken iCrop en SmartFarm verder te ontwikkelen en wereldwijd nieuwe markten te veroveren. De samenwerking met Brokking Holding biedt tevens synergievoordelen en een verbeterde klantenservice."

"We zijn zeer verheugd om de overname van het meerderheidsbelang in AppsforAgri, het bedrijf achter de merknamen iCrop en SmartFarm, aan te kondigen", zegt Jeroen Rossy, CEO van Brokking Holding. "Met de innovatieve technologieën en geavanceerde oplossingen van iCrop en SmartFarm heeft AppsforAgri bewezen een voortrekkersrol te spelen in de digitale transformatie van de landbouwsector. We zijn vastbesloten om samen te werken met het getalenteerde team van AppsforAgri om verdere groei en succes te realiseren."

Corné Braber, CEO van AppsforAgri voegt hieraan toe: "De samenwerking met Brokking Holding als meerderheidsaandeelhouder biedt ons de mogelijkheid om onze ambities te verwezenlijken en de merken iCrop en SmartFarm naar nieuwe hoogtes te brengen. We zijn ervan overtuigd dat dit partnerschap zal resulteren in nieuwe kansen en voordelen voor al onze stakeholders."

Voor meer informatie:
AppsforAgri
Stadhuisplein 345a
5038TH Tilburg
+31 (0)85 773 14 47
Info@appsforagri.com
www.appsforagri.com

Publicatiedatum: