Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Filipijns onderzoeksbureau dient klacht in tegen zes uiensmokkelaars

Op maandag 18 september heeft het Nationaal Bureau voor Onderzoek op de Filipijnen een klacht ingediend tegen zes niet bij naam genoemde verdachten die naar verluidt uien hebben opgeslagen en zich bezighouden met winstbejag in december van vorig jaar. Volgens het ministerie van Justitie zullen er meer aanklachten volgen naarmate de zaak wordt opgebouwd.

"Dit is slechts een van de zaken die worden ontwikkeld door het ministerie, maar er zullen andere zaken worden ingediend tot aan het punt van economische sabotage nadat we de zaak hebben opgebouwd en de gegevens hebben geƫvalueerd. Dit is slechts het begin. We zullen doorgaan totdat voor iedereen duidelijk wordt dat prijsmanipulatie op onze markt onwettig is," zei minister van Justitie Jesus Crispin Remulla.

Remulla bevestigde dat er overheidsfunctionarissen betrokken zijn bij zaken betreffende de smokkel van uien en prijsmanipulatie.

Bron: philstar.com

Publicatiedatum: