Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belgapom publiceert wekelijks prijsnoteringen Fontane en Challenger

Gedurende het seizoen 2023-2024 zal Belgapom wekelijks de prijsnotering publiceren voor de variƫteiten Fontane en Challenger. Er wordt afgezien van waarnemingen voor andere rassen. Deze beslissing werd deze week door het Bestuursorgaan van Belgapom bekrachtigd.

Christophe Vermeulen, CEO Belgapom: "Met een wekelijkse notering van de meest gehanteerde prijzen voor Fontane en Challenger dekt de commissie een significant deel van de aardappel-transacties af. We merkten dat de waarnemingen voor verwarring zorgden en daarom hebben we beslist deze te laten vallen. De notering gebeurt als vanouds op vrijdagochtend en wordt vervolgens gepubliceerd op www.belgapom.be."

De Belgapomprijs is de meest gehanteerde prijs, waargenomen op de vorige werkdag(en) voor de variƫteiten Fontane en Challenger, voor verwerking tot diepgevroren aardappelproducten, veldgewas 35 mm+, frietgeschikt, af producent, los op wagen, voor onmiddellijke levering/ophaling.

De Belgapomprijs wordt vastgesteld door een commissie met 5 vertegenwoordigers uit de sectie verwerking en 5 vertegenwoordigers uit de sectie handel van Belgapom.

Voor meer informatie:
Belgapom
+32 (0)9 339 12 52
[email protected]
www.belgapom.be

Publicatiedatum: