Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Internationalisering en transparant marktprijzenoverzicht op handelsapp FarmTrade

De succesvolle agrarische handelsapp FarmTrade is vol in ontwikkeling. "Vragen uit de markt hebben wij omgezet in concrete ontwikkelingen in onze app" aldus Bart Keizers, oprichter van FarmTrade.

Keizers: ‘Wij staan voor eerlijke handel en bieden met ons platform een plek waar vraag en aanbod bij elkaar komt. Het hele jaar rond wordt er veel producthandel aangeboden, zeker in deze oogstperiode. Echter was het bepalen van de verkoop- of aankoopprijs soms ingewikkeld. Men wil graag beter op de hoogte zijn van de huidige ontwikkelingen in de markt. Vanwege deze vraag hebben wij onlangs onze marktprijzenoverzicht gelanceerd, zodat onze gebruikers inzicht kunnen krijgen in gesloten deals en beter op de hoogte zijn van de marktprijzen van dat moment. Met deze stap helpen wij onze gebruikers in hun onderhandeling.’ Het transparante marktprijzenoverzicht is 24/7 beschikbaar en zowel bedoeld voor boeren, als de handelshuizen.

Anoniem, gratis en geverifieerd
Het marktprijzenoverzicht is geheel gratis en anoniem. Op basis van de overeenkomst worden prijzen geverifieerd en vervolgens gedeeld. ‘In het marktprijzenoverzicht hebben wij geen limiet, alle deals die in het overzicht gezet worden, dus het geeft een heel reëel beeld van de hele markt.

Internationale handel
FarmTrade heeft naast het marktprijzenoverzicht de taalopties toegevoegd aan het platform. Gemakkelijk en snel kun je nu jouw handel delen in het Duits en Engels. ‘Er wordt veel handel gedaan met Duitsland. Met onze app is het nu mogelijk om de handel in verschillende talen te delen op het platform zodat het bereik kan worden vergroot en je in contact kunt komen met o.a. onze oosterburen. Wil je als gebruiker je blijvend beperken tot Nederland? Dan geef je dat gemakkelijk aan binnen jouw profiel,’ aldus Dax van Ulsen, verantwoordelijke FarmTrade partners.

Voor meer informatie:
FarmTrade
+316 29 36 45 69
info@farmtrade.nl
www.farmtrade.nl

Publicatiedatum: