Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan Willem Schrijver, Coldcha:

"Inzicht in logistieke keten via live vessel tracking"

Met het nieuwe (poot)aardappelen- en hardfruitseizoen is de export vanuit Nederland weer naar tal van bestemmingen losgebarsten. Het nieuwe Coldcha 2.0 platform biedt inzicht in de logistieke keten via onder meer live vessel tracking.

"Wat ons platform uniek maakt, is dat wij API koppelingen hebben met de meeste shipping lines en luchtvracht carriers en daarnaast de mogelijkheid bieden in realtime de zending te volgen. Daarom werken wij ook samen met de grootste en internationale fabrikanten wereldwijd die realtime tracking technologie op de markt brengen", vertelt Jan-Willem Schrijver.

"Maar je kan ook gewoon een traditionele logger koppelen aan een trip. Dan heb je nog steeds live vessel tracking of airline informatie en maak je gebruik van de overige functionaliteiten van het platform. Via ons platform is het tevens mogelijk om je partners, zoals externe vervoerders of eindklanten, uit te nodigen. Die geef je dus toestemming, zodat ze realtime beschikken over alle informatie van een zending. Of het nu om wegtransport, zeevracht, rail of luchtvracht gaat."

"Via een document upload functie kan je ook de relevante documenten, zoals Bill of Lading, AWB, export certificaat, fytosanitair of veterinair certificaat delen met alle betrokkenen in de keten. Het platform is meertalig, en het is mogelijk om je eigen tijdzone in te stellen en natuurlijk C of F als het om temperatuurinstellingen gaat", besluit Jan-Willem.

Voor meer informatie:
Coldcha
ABC Westland 145
2685 DB Poeldijk
Tel.: +31 (0)6 30115810
jan-willem.schrijver@coldcha.com

Publicatiedatum: