Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Homburg Belgium vestigt zich in Heist-op-den-Berg

Homburg Belgium is sinds augustus 2023 gevestigd in
Heist-op-den-Berg. Homburg Belgium heeft hier een verkooplocatie, showroom, werkplaats en magazijn aan de Liersesteenweg. Naast een vestiging wordt binnen afzienbare tijd een tweede productmanager verwacht, waarmee Homburg Belgium vooral op de baan in België zichtbaar is, zo melden ze.

Strategische keuze
Homburg Belgium is een dochteronderneming van Homburg Holland en waar de Nederlandse tak al ruim 60 jaar actief is, is men in België nu vier jaar actief in de markt. "Het is begonnen met de vertegenwoordiging van merken zoals Väderstad grondbewerkings- en zaaimachines, Homburg Draincleaners, Ag Leader Technologie en Bogballe kunstmest- en zoutstrooiers. De laatste jaren zijn daar ook de merken Garford schoffelmachines, Stanhay precisiezaaimachines en Novaxi wiedeggen bij gekomen. Verkoop van machines en onderdelen gebeurt via een breed dealernetwerk in Vlaanderen en Wallonië."

Joren Vermeiren, productmanager: "Door het uitbreiden van de merken waren wij op zoek naar een strategische vestigingsplaats. In Heist-op-den-Berg vonden we deze locatie. De centrale ligging, uitbreidingsmogelijkheden en veelzijdigheid van het pand gaven de doorslag”. Op de beurzen Werktuigendagen en Agribex is Homburg Belgium aanwezig. “Wellicht al met een extra collega zodat wij samen alle merken in het land kunnen vertegenwoordigen."

Voor meer informatie:
Homburg Belgium
Liersesteenweg 211L
2550 Heist-op-den-Berg, België
+32 (0)472 94 28 21
info@homburg-belgium.com
www.homburg-belgium.com

Publicatiedatum: