Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bayer verwelkomt Henko Klement als Crop Advisor voor Vollegrondsgroenten

Met ingang van 1 oktober vervult Henko Klement de rol van Crop Advisor voor Vollegrondsgroenten bij Bayer Crop Science met Noord Nederland als zijn werkterrein. Samen met Stefan van Heist zal Henko het productenpakket voor vollegrondsgroenten ondersteunen, zo meldt Bayer.

Achtergrond Henko Klement
"Henko brengt een schat aan ervaring met zich mee, met name dankzij zijn zeven jaar bij Avebe als Accountmanager Agro. In deze functie fungeerde hij als de schakel tussen telers en Avebe, waarbij hij studiegroepen begeleidde en demoproeven organiseerde als onderdeel van zijn takenpakket. Voor zijn tijd bij Avebe werkte Henko maar liefst 14 jaar als akkerbouwspecialist bij Agrifirm. In die hoedanigheid was hij verantwoordelijk voor advies en verkoop, met inbegrip van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen, voor verschillende akkerbouwgewassen, waaronder aardappelen, uien en cichorei."

Bron: Bayer Crop Science

Publicatiedatum: