Motrac heeft haar assortiment uitgebreid met tien technisch verbeterde modellen pallettrucks, stapelaars en double stock stapelaars van Linde Material Handling (MH). Zo kunnen klanten hun laad- en losprocessen productiever maken, zo melden ze. Bij alle varianten is het staplatform standaard ontkoppeld van het chassis om bestuurders te beschermen tegen trillingen en schokken.

"Innovatieve stabilisatiewielen zorgen voor extra stabiliteit tijdens transport en het verplaatsen van de lading. En de trucks bieden nóg meer voordelen, zoals rijsnelheden tot 14 km/u, een verder ontwikkelde, ergonomische stuurbekrachtiging en innovatieve veiligheids- en energieoplossingen."

"Goederenontvangst en expeditie zijn in een magazijn dé plekken met de meest veeleisende taken in de intralogistiek," stelt Peter Klug, Product Manager Warehouse Technology, Linde Material Handling. Op deze knooppunten van interne en externe logistiek zijn, vooral op piekmomenten, veel medewerkers en trucks tegelijkertijd in een beperkte ruimte om grote hoeveelheden goederen te verplaatsen.

Om ervoor te zorgen dat alles soepel en vooral veilig verloopt bij de laadperrons, containers en opslagruimten, ondanks de aanzienlijke tijdsdruk, moeten de trucks precies zijn afgestemd op de eisen van de bestuurders. Wat nodig is, zijn krachtige, ergonomische en veilige trucks die weinig service nodig hebben en online in te regelen zijn. "De nieuwe Linde modellen met vaste en opklapbare bestuurdersplatforms zijn erop gericht om aan deze hoge eisen van klanten te voldoen," stelt Klug.

Voor meer informatie:
Motrac Intern Transport
Rondebeltweg 51
1392 BP Almere
+31 (0)88 7377 772
website@motrac.nl
www.motrac.nl