Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Manter beste Drentse Onderneming van het Jaar 2023

Manter is gekozen tot beste Drentse Onderneming van het Jaar 2023. Dit werd donderdagavond 19 oktober bekend gemaakt tijdens een spannende finale avond. Manter is een weeg- en verpakkingsmachinebedrijf gevestigd in Emmen. Samen met Brink Industrial uit Hoogeveen en Proxcys uit Emmen stond Manter in de finale.

Tot op het laatste moment was het spannend in het Theater De Nieuwe Kolk te Assen. Een prachtige locatie die gevuld was met trotse collega’s en familieleden van de drie genomineerde bedrijven. Van elk bedrijf was één vertegenwoordiger aanwezig op het podium die een aantal vragen gesteld werden. De bedrijven waren erg aan elkaar gewaagd, toch heerste er een gezellige en ontspannen sfeer in de zaal en werd er veel gelachen. Ook werden de bedrijfsfilms, gefilmd door Time to Speak, onthuld tijdens deze avond. Drie prachtige films waar ieder bedrijf sterk in naar voren kwam. Naarmate de avond vorderde kwam het moment toch echt steeds dichterbij, wie gaat er met de prijs vandoor?

Toen kwam het verlossende woord; Manter is Drentse Onderneming van het Jaar 2023. Manter International B.V. ontwikkelt en fabriceert weeg- en verpakkingsmachines voor aardappels, groente en fruit en diverse andere producten met name in de agriculture- en voedselindustrie. Manter ontwikkelt en assembleert al meer dan 25 jaar machines op één locatie: in Emmen. Vanuit Emmen verkopen zij machines wereldwijd, inmiddels aan meer dan 75 landen. Manter heeft de afgelopen jaren veel uitdagingen bevonden door de verduurzaming van de verpakkingen maar hier heeft Manter flexibel op ingespeeld. Flexibiliteit was dan ook het thema van de verkiezing van dit jaar. Trots kwamen Herman en Peter (directeuren en oprichters van Manter) de prijs op het podium in ontvangst nemen van de voorzitter van de jury en de winnaar van vorig jaar, Interstage uit Meppel.

Voor meer informatie:
Manter International BV
Phileas Foggstraat 66
NL-7825 AL Emmen
Postbus 2124
NL-7801 CC Emmen
Tel: +31 (0)591 62 63 00
[email protected]
[email protected]

Publicatiedatum: