De huidige marktuitdagingen en de veranderende consument vragen om een hoge mate van flexibiliteit in de gehele keten. Daarom is het meer dan ooit belangrijk dat je als AGF-bedrijf je bedrijfsprocessen end-to-end digitaliseert en integreert om succesvol te zijn en blijven. Een cruciale stap om vraag en aanbod effectiever op elkaar af te kunnen stemmen, aldus Aptean.

Op donderdag 7 december om 15:00 uur zijn AGF-bedrijven van harte welkom een productdemo specifiek voor AGF-bedrijven te volgen, om kennis te maken met de AGF specifieke functionaliteiten van Aptean Food & Beverage ERP. Uit onderzoek blijkt dat voedingsbedrijven met een industriespecifieke ERP-oplossing dit jaar een winstgroei van 7.7 (procentpunten) verwachten ten opzichte van een groei van 6.8 bij het gebruik van een horizontale oplossing.

Datum:
Donderdag 7 december

Tijd:
15:00 uur

Tijdens deze product demo leer je meer over:

  • Werken met partijkenmerken
  • Oogstplanning en oogstorders
  • Sorteerorders
  • Afrekenen naar uw leveranciers / telers

Benieuwd hoe Aptean Food & Beverage ERP voor de AGF sector helpt je bedrijfsprocessen te optimaliseren om uiteindelijk eerlijk en transparant te kunnen afrekenen met je telers? Meld je dan hier aan.