Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
AVN en Lekkerder bij de Boer ondersteunen boerderijwinkels in professionele bedrijfsvoering

Lancering Boest voor boerderijwinkels

Ambachtelijke Versdetailhandel Nederland (AVN) en Lekkerder bij de Boer kondigen de lancering aan van het "BOEST" label, een nieuw initiatief om rechtstreeks kopen bij de boer verder te professionaliseren en te normaliseren. Het initiatief werd aangekondigd op de AGF-beurs Zuid-Nederland.

Andrea Paffarini, Bram Rijkers en Frans van der Polder (AVN) met Thomas Siahaya, oprichter van platform Lekkerder bij de boer.

Het Boest-label onderstreept een gedeelde ambitie van beide organisaties: het stimuleren van lokale, directe handel, en het versterken van de bedrijfsvoering van aangesloten boerderijverkooppunten.

Thomas Siahaya, oprichter van Lekkerder bij de Boer, licht de samenwerking toe: "Deze stap onder het Boest-label en de samenwerking met AVN opent geweldige nieuwe mogelijkheden voor ons om meer te zijn dan een online platform. Met de expertise van AVN kunnen we onze aangesloten ondernemers adviseren en bijstaan in het verbeteren van hun positionering en bedrijfsvoering, wat van groot belang is om de kortste keten, directe aankoop bij de boer, tot de norm te maken in Nederland."

Marco Maasse, algemeen directeur van AVN, beschouwt de samenwerking als een historisch moment: "Dit partnerschap met Lekkerder bij de Boer markeert een mijlpaal voor beide organisaties. Het biedt AVN de mogelijkheid om ons aanbod te verbreden en om een nog breder scala aan ondernemers te bedienen. Tegelijkertijd biedt het ons nieuwe inzichten, aangezien we ook veel leren van de aanpak en ervaringen van Lekkerder bij de Boer. Samen zetten we een belangrijke stap naar een toekomst waarin de boer en de consument dichter bij elkaar staan."

Met de introductie van het Boest-label zetten AVN en Lekkerder bij de Boer gezamenlijk een koers uit naar een tijdperk vol groei en vernieuwing in de manier waarop Nederland voedsel consumeert en waardeert.

Voor meer informatie:
Ambachtelijke Versdetailhandel Nederland (AVN)
Bram Rijkers (commercieel manager)
06 39 01 13 44|
bramrijkers@avn.nu
Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
+31 (0)318 440 222
info@avn.nu
www.avn.nu

Lekkerder bij de Boer
Thomas Siahaya
06 517 999 86
thomas.siahaya@lekkerder.nl
Edisonweg 41 B5
4382 NV Vlissingen
www.lekkerder.nl

Publicatiedatum: