Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Puntenplan LTO langs politieke meetlat

Over twee weken gaat Nederland naar de stembus. In aanloop daarnaartoe heeft LTO met alle politieke partijen een puntenplan gedeeld, bestaande uit concrete voorstellen voor een toekomstbestendige landbouwsector. Nu alle partijprogramma’s gepresenteerd zijn én deze door de partijleden zijn vastgesteld, is LTO nagegaan of en hoe haar voorstellen terug te vinden zijn in de verkiezingsprogramma’s. Eerder bracht LTO al de Agrarische Programmatracker naar buiten, een overzicht van de landbouwplannen van de politieke partijen.

Met het overzicht wil LTO een objectief overzicht geven hoe de verschillende politieke partijen de brede landbouwtransitie in willen gaan. Het overzicht is tot stand gekomen op basis van enkel de verkiezingsprogramma’s. Uitspraken die door de kandidaat-Kamerleden gemaakt zijn gedurende de campagne zijn in het overzicht niet verwerkt. Nadere toelichting op de losse voorstellen zijn terug te lezen in het LTO Puntenplan.

Hier is de actuele TK2023 Agrarische Programmatracker van LTO te downloaden.

Publicatiedatum: