Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hendrik Jan ten Cate en Angelique Huijben nieuwe leden hoofdbestuur ZLTO

Tijdens de algemene ledenvergadering van ZLTO zijn Hendrik Jan ten Cate en Angelique Huijben gekozen als nieuwe leden van het hoofdbestuur.

Hendrik Jan ten Cate is een akkerbouwer uit het Zeeuwse Poortvliet. "Ook hij is al geruime tijd bestuurlijk betrokken bij de vereniging. Zo is hij voorzitter van de ZLTO-afdeling Tholen en is hij bestuurslid van de LTO-vakgroep Akkerbouw en vollegrondsgroente. Ten Cate is haast een beroemdheid, zo vaak weet hij prominent de media te bereiken. Zo ook recentelijk weer, rondom de nogal natte aardappeloogst."

Angelique Huijben runt een melkveehouderij in Oosteind (gemeente Oosterhout). "Haar bestuurlijke cv is reeds indrukwekkend. Zo was ze onder meer bestuurslid van FrieslandCampina en van waterschap Brabantse Delta. Ook haar band met de vereniging gaat ver terug. Zo is ze bestuurslid van de ZLTO-afdeling Amerstreek en was ze in het verleden werkzaam voor de vereniging", zo meldt ZLTO.

De nieuwe bestuurders nemen de plaatsen in van Janus Scheepers en Jeannette van de Ven, die beiden na twee termijnen van vier jaar afscheid nemen als bestuurders. Het is nog niet bekend hoe de verschillende inhoudelijke portefeuilles tussen de bestuurders zullen worden verdeeld.

Bron: ZLTO

Publicatiedatum: