Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Greydanus nieuwe hoofdsponsor WK snertkoken en stamppotkoken

Stichting Oud Hollandse Gerechten Groningen heeft vanaf 1 december 2023 een nieuwe hoofdsponsor in aardappelgroothandel Greydanus uit Heerenveen.

Greydanus is leverancier van verse aardappelen, groente, fruit, peulvruchten en vruchtensappen Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop. “En dat is wat wij ook met onze sponsoring willen uitstralen “, aldus directeur Klaas Greydanus.

Naast Greydanus treed ook Peulnatuur uit Heerenveen toe als sponsor van het WK snertkoken en stamppotkoken. "De stichting Oud Hollandse Gerechten Groningen is zeer verheugd dat we Greydanus als hoofdsponsor en Peulnatuur als sponsor mogen verwelkomen", aldus Henk van der Velde.

Greydanus uit Heerenveen presenteert tijdens het 29e WK ook de nieuwe wedstrijdkleding die door de hoofdsponsor wordt verzorgd.

In opdracht van Stichting Oud Hollandse Gerechten Groningen organiseren we voor de 29ste editie van Greydanus WK Snertkoken en het WK Stamppotkoken. Het evenement zal plaatsvinden in het Alfa-college, Kluiverboom 3 in Groningen, op donderdag 15 februari 2024.

"Voor de 29ste editie hebben zich reeds de eerste deelnemers ingeschreven. Met hun eigen recept voor snert, en met eigen recept stamppot. En als extra is er opnieuw een buitencategorie koken."

Voor meer informatie of aanmelden:
www.oudhollandschegerechten.nl
info@oudhollandschegerechten.nl

Voor meer informatie:
Greydanus
De Kuinder 12
8444 DC Heerenveen
Telefoon: 0513-681268
info@greydanus.nl
www.greydanus.nl

Publicatiedatum: