Vanwege aanhoudende gezondheidsklachten heeft Kees van der Hoek de aandelen van Hoek-Agro en Hoek-Trans overgedragen aan Lolke Dijkstra en Robin Dijkstra. Hoek-Agro is een im- en exporteur van het complete AGF-assortiment. De export is voornamelijk gericht op Noordoost-Duitsland. Hoek-Agro b.v. levert dit complete assortiment met behulp van de eigen transportafdeling Hoek-Trans. Beide bedrijven blijven hun werkzaamheden onder de huidige bedrijfsnamen uitvoeren.

Bedrijfsopvolging binnen een andere familie
Doordat er geen sprake is van bedrijfsopvolging binnen de familie, is besloten om Hoek-Agro en Hoek-Trans voort te zetten onder leiding van Lolke Dijkstra en Robin Dijkstra. "Er is gezocht naar een overnamekandidaat die de continuïteit kan waarborgen op het gebied van het personeel en de serviceverlening aan de klanten. Lolke Dijkstra en Robin Dijkstra zijn al jaren werkzaam binnen de firma’s en zijn bij uitstek geschikt om dit belang te vervullen. Zij gaan deze nieuwe uitdaging met vol enthousiasme aan."


Van links naar rechts: Kees van der Hoek (voormalig eigenaar), Lolke Dijkstra (huidige eigenaar) en Robin Dijkstra (huidige eigenaar).

"De bedrijfsovername heeft geen gevolgen voor de medewerkers en de klanten, de activiteiten worden onveranderd voortgezet. Ook zal Kees voorlopig aanblijven om zijn kennis en ervaring over te dragen. Het familiebedrijf zal met Lolke en Robin en hun team de vertrouwde kwaliteit blijven leveren."

Voor meer informatie:
Hoek-Agro / Hoek-Trans
Tibsterwei 4a
9131 EG Ee - Friesland
Tel: +31 (0)519 51 87 16
info@hoek-agro.nl
www.hoek-agro.nl