Per 1 februari vertrekt bedrijfsleider Theo Heijboer bij ERF BV. Theo is vanaf januari 2008 werkzaam bij ERF. Eerst in de functie van assistent-bedrijfsleider en sinds 2011 als algemeen bedrijfsleider. Theo gaat vanaf februari aan de slag als directeur bij Landgoed Scholtenszathe in Klazienaveen, zo meldt het bedrijf.

De werkzaamheden van Theo zullen voorlopig worden opgepakt door Jaco Burgers en Roy Michielsen totdat er een nieuwe invulling is gegeven aan de rol van bedrijfsleider.

ERF is een particulier biologisch landbouwbedrijf in Flevoland met een grote maatschappelijke bijdrage. Op circa 1.100 ha ‘tijdelijke landbouwgrond’ teelt ERF verschillende groenten en akkerbouwgewassen. Met een enthousiast team van 11 vaste medewerkers (ondersteund door ZZP’ers, uitzendkrachten, biologische telers en loonbedrijven) streeft ERF naar een zo breed mogelijke opbrengst aan biologische producten. In nauwe samenwerking met stichting Hemus experimenteert ERF met innovatieve teeltsystemen zoals strokenteelt en agroforestry. De grootschaligheid van ERF biedt ruimte om voorop te lopen in het gebruik van nieuwe machines en bewerkingsmethodes.

Voor meer informatie:
ERF bv
Bronsweg 22c
8222 RB Lelystad
T 0320 231 017
mail@erfbv.nl
www.erfbv.nl