JASA lanceert tijdens Fruit Logistica in Berlijn de nieuwste generatie verticale verpakkingsmachines. Afgelopen november was de grote lancering van NXXT bij het hoofdkantoor in Alkmaar. Tijdens Fruit Logistica laat JASA aan de internationale markt zien hoe zij de toekomst van de verpakkingsindustrie ziet. Met zes Unique Selling Points onderscheidt NXXT zich van alles wat er al op de markt is. Beter te reinigen, snel en flexibel omschakelen, verbeterde veiligheid voor de operator, energiezuinigheid, hogere verwerkingssnelheden en onderhoudsgemak; JASA biedt de klant efficiëntie, gebruiksgemak en service. Directeur Eduard de Haan: “Met de huidige techniek kunnen probleemloos al onze ideeën, maar ook die van onze klant, in NXXT worden geïmplementeerd. Mijn doelstelling voor het team was: bouw de wow.”

Modulair denken
Het hele NXXT generation project is opgezet vanuit een modulaire gedachte. Een gedachte van bouwen met autonome modules. Maar vooral, bouwen waarbij niets onmogelijk is, altijd kijken naar wat wél kan. Dat is ook waar de naam NXXT uit voort is gekomen. De Haan is trots op deze nieuwe stap. “Een fantastisch project. Onze focus ligt meer dan ooit op innovatie, internationalisatie en professionalisering, met veel aandacht voor het ontzorgen van de klant.” Totaaloplossing
Als system integrator neemt JASA de volledige verantwoordelijkheid voor het totale weeg- en verpakkings en end-of-line proces voor haar rekening. Volgens De Haan zijn de NXXT verpakkingsmachines de perfecte toevoeging binnen deze totaaloplossing. Tijdens de beurs in Berlijn worden de machines uitgebreid gedemonstreerd.

Fruit Logistica is van 7 t/m 9 februari in Berlijn. De stand van JASA vindt u in hal 2.1, stand C-13.

Voor meer informatie:
Jasa Packaging Solutions
Hazenkoog 14-16
1822 BS Alkmaar
Tel: +31 (0)72 561 27 00
d.baths@jasa.nl
www.jasa.nl