Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Met innovatie geen technische kennis meer nodig, slechts kennis over bewaring"

Op de afgelopen Agritechnica heeft Omnivent een demo van haar nieuwe intuïtieve bewaarcomputer, de OmniCuro NEXT, getoond. "Zij maakt bewaren nog gemakkelijker. Met OmniCuro NEXT werkt men met de meest intuïtieve bewaarcomputer die er beschikbaar is. Men heeft geen technische kennis nodig, alleen maar kennis over het bewaren van het product", zo stellen ze.

"OmniCuro NEXT biedt een complete set bewaarstrategieën voor elk landbouw- en versproduct. Kies eenvoudig het product dat men wilt bewaren. En stel de gewenste condities in voor temperatuur, relatieve vochtigheid en CO2-niveau."

"Het weet precies wat er binnen en buiten uw bewaring gebeurt. En het neemt slimme beslissingen om uw producten in de juiste condities te houden. Zoals het openen van de luiken wanneer de buitenlucht goed is om te drogen. Tijdens het bewaarseizoen verplaatst OmniCuro NEXT uw product automatisch naar de volgende fase."

Voor meer informatie:
Omnivent
Morseweg 1
3899 BP, Zeewolde
+31 36 522 2177
[email protected]
www.omnivent.com

Publicatiedatum: