Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ekobot en Homburg Holland tekenen distributeursovereenkomst voor Nederland

Ekobot AB heeft een distributieovereenkomst gesloten met Homburg Holland voor Nederland. De autonome robotsystemen voor mechanische onkruidbestrijding van Ekobot, worden exclusief door Homburg Holland verkocht in Nederland.

Homburg heeft een eerste doel gesteld om in 2024 en begin 2025, tien robotsystemen te verkopen, met levering gepland voor het groeiseizoen 2025. Zij zullen de marketing en verkoop op de Nederlandse markt verzorgen, evenals oplevering, training, ondersteuning, service, reserveonderdelen en garantie afhandeling.

"Dit zal een zeer efficiënte manier zijn om ons systeem op de Nederlandse markt te verkopen en te leveren. Wij kijken echt uit naar de samenwerking met Homburg Holland, die over uitgebreide kennis beschikt van de lokale markt en begrijpt welke apparatuur de moderne landbouw het beste optimaliseert", zegt Jonas Eklind, CEO van Ekobot.

"Het toevoegen van een geavanceerd en autonoom robotsysteem aan ons assortiment precisielandbouwapparatuur, creëert aanzienlijke mogelijkheden voor groei en verhoogde winstgevendheid. Dit sluit goed aan bij ons motto “Profit through knowledge", vult Jack Thibaudier, CEO van Homburg Holland, aan.

De samenwerking gaat per direct van start en Homburg Holland start met activiteiten om de Ekobot-robotsystemen in Nederland op de markt te introduceren en te verkopen. "Homburg Holland gelooft dat er substantiële kansen zijn voor de Ekobot-robotsystemen op de Nederlandse markt en de verwachting is dat de verkoopvolumes aanzienlijk zullen zijn zodra de eerste systemen met succes commercieel zijn geïmplementeerd in Nederland."

Voor meer informatie:
Homburg Holland
It Noarderfjild 21
9051 BM Stiens
+31 (0)58 257 15 55
[email protected]
www.homburg-holland.com

www.ekobot.se

Publicatiedatum: